1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 500 Gb HGST od ps4 nie działa...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez XboxCK, Listopad 6, 2015.

  1. XboxCK

    XboxCK Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2015
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam mam pytanie odnośnie tego dysku co w temacie , czy jest możliwość aby on działał w Xbox 360 na Oryginalnym oprogramowaniu ? wiem żę X czyta format fat32 lecz gdy próbuje sformatować ów dysk wywala błąd że ochrona Write-Protection można coś z tym zrobic ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3450
    Polubienia:
    1224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ale podpinasz go pod USB ? formatowałeś go pod PC ?
     
  4. XboxCK

    XboxCK Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2015
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    pod laptopa podpinam pod usb a w konsoli to tam gdzie powinien być, próbowałem formatować ale idze tylko NTFS jak chce na fat to albo nie jest dostępne albo wyskakuje błąd "Write-Protection"
     
  5. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3450
    Polubienia:
    1224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli cie dobrze rozumiem to próbowałeś go uruchomić w konsoli wkładając go do kieszeni, to nie będzie działać pod oryginalną konsolą tylko w przypadku RGH by tak było, tobie zostaje podłączyć go pod USB.
    Nie wiem czy da się przerobić Hitachi jak WD.
     
  6. XboxCK

    XboxCK Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2015
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    a zewnętrznie pod USB będzie chodził z taka konsolą ? jeśli będzie na nTFS bo go nie mogę sformatować inaczej
     
  7. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3450
    Polubienia:
    1224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. XboxCK

    XboxCK Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2015
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    tzn ja ten dysk mam w kieszeni USB i po podłączeniu do X wykrywa tylko 32 gb....
     
  9. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3450
    Polubienia:
    1224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Aktualizowałeś tą konsole ? Limit 32 już od miesięcy przestał obowiązywać.
     
  10. XboxCK

    XboxCK Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2015
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie aktualizowałem , ale tak jak piszę dysk jest na NTFS . Zaktualizuje konsole i zobaczę jak będzie






    Zaktualizowałem i widzi dysk teraz tylko jeszcze jedno pytanie czy ten dysk wpięty pod USB będzie spełniał rolę taka jak dysk główny że gry można na nim zapisywać itd ???
     
    Ostatnia edycja: Listopad 7, 2015
  11. XboxCK

    XboxCK Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2015
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zaktualizowałem i widzi dysk teraz tylko jeszcze jedno pytanie czy ten dysk wpięty pod USB będzie spełniał rolę taka jak dysk główny że gry można na nim zapisywać itd ???

    sorry że post pod postem ale z edytowałem i nikt nie odpisał.
     
  12. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    bedzie dzialac
     
  13. XboxCK

    XboxCK Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2015
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    ok dzięki za odpowiedzi do zamknięcia.
     
  14. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Będzie działał z ta różnica ze jak będziesz miał grę która wymaga instalacji textur hd jak np bf4 to na dysku podpięty pod USB i tak Ci nie pójdzie

    Wysłane z Xperia Z za pomocą palców
     
Wczytywanie...

Poleć forum