1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 500 GB

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez LaBt3c, Lipiec 24, 2013.

  1. LaBt3c

    LaBt3c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam dysk twardy 500GB chciałbym go podłączyć do Xbox'a zamiast pendrive. Wiem, że wykryje mi tylko 32GB, jednak co z resztą. Czy będę mógł przechowywać na nim dane jak dotychczas?

    A może trzeba go podzielić w jakimś programie aby było xxx GB w formacie FAT32 a reszta jako NTFS?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Niestety ale nic z tym nie zrobisz. M$ ograniczył pojemność do 32GB i ani bajta więcej.
    Możesz go sformatować do FAT32, podłączyć do konsoli, ustawić pojemność i tyle.

    32GB będziesz miał dla konsoli, resztę dla siebie.

    Co innego gdybyś miał R-JTAG, JTAG lub RGH. Wtedy nie ma żadnych ograniczeń.
     
  4. LaBt3c

    LaBt3c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czytałem, że kiedyś było 16 więc te 32 GB to i tak nieźle ;)

    Czyli według tego co mówisz to będzie jedna partycja FAT32 na której będzie niewidoczny folder Xbox360 a reszta miejsce będzie dla mnie?

    Szkoda tylko, że to musi być FAT32... Wolałbym mieć resztę miejsca dla siebie jako NTFS - Nikt nie ma pomysłu jak to zrobić?
     
  5. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Już dostałeś odpowiedz.
    Bez jtaga/rgh tego nie ominiesz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum