1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 500GB do xboxa ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez raflooldz, Grudzień 22, 2010.

  1. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pabis

    Pabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pisz
    Tak ale wykryje Ci tylko 250 gb :)
     
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    nieda sie bo niema pliku hddss.bin z info o dysku 500GB.

    a taki plik musi byc podpisany certyfikatem od M$.

    a co do filmiku - jtag :)
     
  6. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    czytaj podpis pod filmikiem! jesli mu wierzyc to ta konsola nie ma jtaga i teraz mozna zainstalowac ten dysk i bedzie on dzialac jako dysk 500gb.
    "So we finally got working ANY HDD like Official Microsoft Xbox360 HDD!
    Last HDD that was created by Microsoft is 250GB and if u want to do ur own(thru hdd_hacker) u wont be able to use more then 250gb, BUT WE GOT IT!!
    THIS HDD WILL WORK WITH ANY XBOX360!!!"
     
  7. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    1. zobacz date wstawienia filmiku
    2. słyszałeś o takim czymś jak fake?
    3. przeczytaj przedostatnie zdanie mojego wcześniejszego postu i zastanów się.
     
Wczytywanie...

Poleć forum