1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 500Gb

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marnowak, Kwiecień 21, 2011.

  1. marnowak

    marnowak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam JTAG-a.
    Co i jak wgrać, aby XBOX obsłużył dysk 500Gb? Chcę go zamontować w miejsce oryginalnego. Ponoć homebrew daje możliwość obsługi takiego dysku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale chyba na usb bo kolega ma 500GB ale na usb
    Moge sie mylic wiec jak co to mnie poprawcie
     
  4. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @marnowak:
    Podłączasz go czy w obudowie, lub na sam kabel, po czym formatujesz w ustawieniach Xboksa i to wszystko.
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    zwykly xbox odczyta tylko 250 gb, a z dysku usb 16, 500 gb jest mozliwe tylko na jtag'u

    Moze poswiecilbys troche czasu na przeczytanie pierwszego posta ? Napisal, ze ma JTaga // Touch!
     
  6. marnowak

    marnowak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wystarczy Freestyle Dash 2.0 RC1, czy muszę coś dogrywać? Rozumiem, że będę mógł instalować i uruchamiać gry z dysku zewnętrznego USB?
     
  7. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No dysk po to jest żeby odpalać z niego gry, wszystko powinno być ok.
     
  8. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @marnowak:
    Nawet nie potrzebujesz FSD, podłączony dysk zachowuje się jak oryginalny (ma tylko zwiększoną pojemność), będziesz musiał tylko sformatować go w opcjach.

    Tak, dysk na USB dalej będzie działał.
     
  9. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    jezeli go podlaczysz przez USB to będzie to dysk zewnętrzny

    a jeżeli chcesz go jako dysk "xboxowy" to kupujesz kabelek, dysk wyjmujesz z obudowy i podlaczasz do konsoli przez ten kabelek :D (dysk koniecznie 2,5 cala)
    wtedy owy dysk jest "xboxowy" i mozna na nim np. wgrywać dlc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum