1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 60GB wystarczy ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Bartolinho10, Wrzesień 14, 2012.

  1. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, zamierzam kupić dysk, bo nie chce zepsuć lasera, po ciągłym graniu z płyt, tym bardziej nagrywanych. I tutaj moje pytanie.. Czy 60 GB wystarczy ? Ile tak gierek na niego wejdzie ? Czy lepiej kupić 120 GB ?
    Wiadomo, że nie będę grał w 20 gier na raz także..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Lepiej 120gb, różnica 10-20zl.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  4. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Zależy w ile gier zamierzasz łupać na raz ;)
    Ale tak jak kolega wyżej, myślę że lepiej dołożyć te 2 dyszki i mieć 2 razy większy dysk :)
     
  5. chewbacca

    chewbacca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja mam dysk 60 gb i z doświadczenia mogę powiedzieć, że to jest za mało, bierz 120.
     
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    120 lepiej a jak już wyżej pisze nieznaczna różnica w cenie

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a ja moge powiedziec ze dla mnie powoli juz takze 120 jest malo i rozgladam sie za wiekszym :/
     
  9. doronio

    doronio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Amsterdam/Opole
    ja już mam zajęte 130gb, ale to zależy co chcesz robić, z doświadczenia powiem, zresztą co i każdy, że im wiecej tym lepiej :)
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nie. Ja mam 120GB i brakuje mi miejsca :) najlepiej zaopatrz się w 250GB.
     
  11. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie mam tyle funduszy. Kupię 120 GB w takim razie.
     
  12. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Jeżeli masz slimke to kupuj 320gb.
     
  13. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Ja się chwilowo na 20gb muszę męczyć. To boli :(
     
  14. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    to tak jak z dyskami do kompa co nie kupisz to i tak sie zapcha. 120gb w klocku wystarcza bo drugie tyle gier mam na zew. 120gb w ps3 juz potrafi wymieknac.
     
  15. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przeczytaj post wcześniej :) autor tematu chyba jasno napisał że nie ma funduszy na większy dysk :)
    120GB może być :) jak dla mnie jest to min. 20GB i 6)GB nie wchodzi w grę :)
     
  16. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Panowie a ja się lekko podepnę,czy jak kupie dysk 250 gb w szarej obudowie,to jest możliwość przeszczepienia go w czarną obudowe ? Chce aby mój elite wyglądał estetycznie,a nie czarna obudowa,szary dysk.
     
  17. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43

    Tak nie ma problemu.to tylko kieszeń

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  18. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    To elegancko,myślałem że się nie da. Za małe pieniądze w sumie mam 250 GB(oddaje 120 GB i dopłacam 70 zł) to wezme bo już mi brakuje. Dzięki za odp.... :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum