1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk a ban.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gr3atPip0, Luty 2, 2010.

  1. Gr3atPip0

    Gr3atPip0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jeśli konsola ma bana, a kupilo się do niej dysk twardy, to wyskoczy komunikat ze konsola jest zbanowana ? bo mojemu kumplowi nie dziala dysk a konsolka raczej bana nie ma.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szamanxd

    szamanxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2009
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Tak, jak konsola ma bana a podłączysz się do neta to wyświetli się odpowiednia informacja. A dysk może nie działać z kilku powodów, najbardziej prawdopodobne to zepsuty dysk lub źle podłaczony.
     
  4. Gr3atPip0

    Gr3atPip0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie pytam tylko, czy jeśli jest ban (kolega ma konsole pożyczoną to nie wie) to pojawi się że dysk nie działa z tego powodu ?
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak sam napisałeś: konsolka RACZEJ bana nie ma.... Internet normalnie działa koledze?
     
  6. Gr3atPip0

    Gr3atPip0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolega nie ma jak sprawdzić, zresztą ja piszę tylko o tym.
    Czy podłączając dysk do zbanowanej konsoli wystąpi jakiś błąd ? Czy po prostu nie będzie działał ?
     
  7. szamanxd

    szamanxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2009
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Nie, będzie działał normalnie dopóki nie podłączysz konsoli do neta. Bo wtedy automatycznie banuje dysk i trzeba go potem odblokowywać. :D
     
  8. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale jeśli już jest zbanowana to przy próbie nagrania gry na dysk pojawi się komunikat, że ta opcja jest zablokowana. Tak możesz sprawdzić.
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jednak jeżeli konsola ma już bana to dysk będzie działał ale nie da się na niego instalować gier
     
  10. Haski

    Haski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Września
    to ja się podłącze do pytania. Przyjmując że na codzień gram z dyskiem, ale w pewnym momencie zachciało mi się sprawdzić XBL co to i czy fajne :). Podpinam się do neta ale bez dystku już i tak gram cały czas. Konsola dostaje bana, już nie wchodze więcej na XBL, podpina znów swój dysk i gram offline. Czy coś się stanie wtedy z dyskiem?
     
  11. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak, bo to konsola jest banowana, a nie sam dysk. Nieważne kiedy i jaki podepniesz - jeśli masz bana to nie będzie działać.
     
  12. Haski

    Haski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Września
    nawet jak np kupiłbym nowy dysk? Tzn nie posiadam oryginalnego dysku tylko ten zwykły komputerowy on chyba nie jest jakoś opisany kluczem który go wiąże z konsolą....
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zablokowany jest dostęp w konsoli! Nie ma znaczenia jaki dysk! Dostajesz warna bo zadajesz KOLEJNE pytanie na które jest już masa odpowiedzi na forum
     
Wczytywanie...

Poleć forum