1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk a karta pamięci

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Elde, Grudzień 31, 2009.

  1. Elde

    Elde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, ostatnio podczas gry pojawił mi się błąd E68 czyli związany z HDD. Zadzwoniłem do Microsoftu i powiedzieli mi, żebym zapakował dysk i w ciągu 3 dni kurier po niego przyjechał. Mam pytanie: czy jeśli nie chce mi się czekać na dysk miesiąc to czy mogę kupić kartę pamięci na same zapisy i czy będę mógł potem je przegrać na HDD?
    Z góry dzięki za odpowiedź ;)
    pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Tak.... Ja też miałem kartę pamięci 256 mb a później kupiłem sobie dysk twardy, przegrałem sav'y i wszystko git..
     
  4. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. Elde

    Elde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzięki za odpowiedzi :) a jeszcze chciałem zapytać czy jak utworzę konto na karcie to czy potem będę je miał na dysku czy będę musiał robić nowe?
     
  6. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    mozesz je skopiowac albo przenisc na dysk wiec TAK.
     
  7. Elde

    Elde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak, odpowiedz na wszystkie twoje pytania.
     
  9. Abram_2006

    Abram_2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    POLSKA
    jasne kup kartę najlepiej 512mb mała różnica jest cenowo
     
  10. Elde

    Elde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    za późno, już kupiłem 256 ;pp ale i tak jestem zadowolony. Przynajmniej sobie trochę pogram zanim mi przyjdzie dysk ;)
     
  11. michal123s

    michal123s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    ja wlasnie dzisiaj kupilem dysk na allegro do xboxa i pytanko jak przegrac dane z karty na dysk
     
  12. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Wchodzisz w ustawienia konsoli / pamięć / folder z którego chcesz coś skopiować najeżdzasz i naciskasz (nie pamiętam chyba A) i masz tam opcje Przenieś lub Kopiuj później wybierasz miejsce docelowe i skopiowane ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum