1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk a zbanowana konsola

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez yondaime332, Luty 20, 2010.

  1. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Czy gdybym do zbanowanej konsoli kupił nowy dysk to czy mógłbym na nim nagrywać gry ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dsdantee

    dsdantee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    tak.wtedy bys normalnie zapisywal gry na dysk :)


    edit-sorry poprzekrecalem wyrazy *** nie na zbanowanej konsoli nieda sie pozniej wgrywac gier na dysk gdyz to konsola ma bana.jedyne wyjscie-kup nowa konsole
     
  4. zielak20051

    zielak20051 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Włocławek
  5. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    kup sobie to się przekonasz

    było 1000000000000 razy na forum
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    NIE! blokada dysku jest NA KONSOLI a nie na dysku. Mozesz usunac blokade z konsoli wtedy dysk ktory masz bedzie dzialac.
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, nie będzie działał, bo banowana jest konsola a nie dysk i to na konsole jest blokada.
     
  8. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ok dzięki... do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum