1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk aktywacyjny dla iXtreme 1.6

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Zwirz, Listopad 2, 2009.

  1. Zwirz

    Zwirz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Czy z "pomocą" tej płyty można grać podłączonym do neta? Czy lepiej się odłączyć i poczekać na 1.61?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    mozna. jezeli obraz jest zweryfikowany w abgx360
     
  4. Zwirz

    Zwirz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Czyli jeżeli abgx360 pokaże, że wszystko jest ok, to mogę sobie normalnie zagrać np. w tekken6 czy Episode from Liberty City? O MW2 nie pisze, bo jeszcze jest trochę do premiery
     
  5. ZawodowzSnajper

    ZawodowzSnajper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmmm a jednak niby ta płytka aktywacyjna wyłącza jakieś zabezpieczenia iXtreme, także według mnie to trochę zwiększa ryzyko banana na live. Z resztą i tak trzeba teraz zachować większa ostrożność jak jest fala banów.
     
  6. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    activate.iso jest tak samo bezpieczne jak byś grał w gry z wave3, tylko że pykasz w wave4, a pozatym to jak bedziesz miał dostać bana to i tak dostaniesz(wiem że wszyscy to powtarzają ale lepiej zawsze uświadomić innych) :p:p
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    A skad wy wiecie za co jest ban,co zwieksza szanse na niego etc?


    Warny zaraz poleca za 100tny juz temat o banie...
     
Wczytywanie...

Poleć forum