1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk - Arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez vizard111, Sierpień 17, 2010.

  1. vizard111

    vizard111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema mam kilka pytań dot. dysku w xboxie 360 arcade.

    1. Z arcadem dziala tylko 20 gb? Bo tak gdzies czytalem
    2. Czy jak wloze dysk do konsoli to trace gwara?
    3. Czy ciezko jest podloczyc albo co tam sie robi dysk do xboxa?

    Z gory dzieki za odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. Wszystkie (20GB, 60GB itd) - (oprócz dysków od "slim'a")
    2. :O Oczywiście, że nie...
    3. Nie rozumiem - wpinasz w zatrzaski i tyle ;p No chyba, że kupujesz jakiś dysk bez obudowy (i nie przygotowany do X'a to mogą być problemy)
     
  4. vizard111

    vizard111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha dzięki :) a co tam nie będę żałować podziękuje ;) A tak wgl. to 3 dobrze zrozumiałeś :D
     
  5. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    vizard gdyby sie tracilo gwar na dysk to by byl przylutowany a tak to w nic nie ingerujesz
     
  6. miro71

    miro71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Dokładnie, dysk po prostu wpina się w odpowiedni zatrzask i hulaj dusza :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum