1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk bevt1600 pod xboxa 360 slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomeczek12184, Wrzesień 13, 2013.

  1. tomeczek12184

    tomeczek12184 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich posiadam dysk wd scorpio blue 1600bevt zdemontowany z laptopa i sformatowany programem pod fat32 chcialbym owy dysk zamontowac w nowej slimce lecz po wlozeniu jest niewidzialny co zrobic jestem w tym zielony a po co mam kupywac oryginal skoro mam ten prosze o instrukcje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Czekaj czekaj, powoli... Masz RGH ?
     
  4. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  5. tomeczek12184

    tomeczek12184 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rgh to ta przerobka na plycie glownej tak ?
    wiec nie nie posiadam rgh
     
  6. tomeczek12184

    tomeczek12184 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko ze w tych tutorialach nie mam mowy o dyskach 160 gb nie moge znalesc binu pod ten dysk
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Bo możesz z niego zrobić co najwyżej dysk 120gb, wiec wygrywasz do jego bin od 120gb.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum