1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk bez kieszeni problem!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Crummy, Grudzień 27, 2010.

  1. Crummy

    Crummy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam kupiłem ostatnio dysk do xboxa 20gb z ultimy link: Dysk twardy 20 GB OEM dysk jest bez obudowy (kieszeni) i pytam się oto czy żeby dysk działał z xboxem wystarczy że kupie specjalną taśmę z allegro czy muszę robić jakieś partycje? Z góry dziękuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Dysk powinien być już odpowiednio przygotowany, do podłączenia powinna wystarczyć specjalna taśma.
     
  4. Crummy

    Crummy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A można kupić taką taśme do sata 2,5 bo jest u mnie sklep obok i jest coś takiego podobnego ale nie wiem czy będzie działać?
     
  5. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    interes zycia dysk 20gb bez obudowy za 70zl... a jezeli jest to naprawde odnowiony dysk przez m$ to tylko podlanczasz i dziala i nic Ci nie da ze kupisz kabel sata musisz miec specialna tasiemke od x-boxa ktora kosztuje 25/30zl na allegro wiec wychodzi Ci 100zl za dysk 20gb bez obudowy co za tle spokojnie kupisz dysk 60gb w obudowie
     
  6. Crummy

    Crummy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiem że się nie opylało tylko w pierwszej chwili nie było że bez obudowy a jak złożyłem zamówienie to po dniu pisze że bez obudowy....
    A i tasma może być taka zwykła ze sklepu czy nie?
     
  7. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Może być dowolna taśma, byle by pasowała do dziury (gniazda) w Xboxie.
     
  8. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    to oddaj im bo produkt nie jest zgodny z opisem albo niech Ci dadza dysk w obudowie chyba ze to ty niedoczytales no to nic z tego a dysku inaczej jak przez ta tasiemka nie podlonczysz
     
  9. Crummy

    Crummy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A podłączyć tylko da się taką specjalną tasiemką? Bo widziałem taką taśmę z wejściami identycznymi obok w sklepie elektronicznym ale nie wiem czy będzie działać?
     
  10. Crummy

    Crummy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jeszcze mogę anulować tą wysyłkę jak myślicie anulowac i kupić na allegro większy dysk?
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    w zyciu nie widzialem takiego gniazda w innym urzadzeniu niz w xboxie. wiec na bank tamta nie bedzie dzialac.
     
Wczytywanie...

Poleć forum