1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk bez obudowy

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez WiLkU, Styczeń 15, 2009.

  1. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    W najblizszych plach palnuje zakup wlasnie dysku bez kieszonki i mam kilka pytań:
    - Czy bezproblemowo taki dysk ORYGINALNY DYSK HDD 20 GB XBOX 360 (527113837) - Aukcje internetowe Allegro podłacze takim kabelkiem? Xbox 360 przewód, tasiemka - dysk Sata Gwar. (528113674) - Aukcje internetowe Allegro
    - Czy nie bedzie żadnych problemów z wgrywaniem gier na dysk
    - Czy nie bedzie porblem z dlaszym dogrywaniem tekstur w gta IV
    - Czy trudna jest "operacja" operacja podłączenia takiego dysku kablem? ( prosiłbym o dokładny tutorial)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    No napewno trudniejsza niż włączenie konsoli do kontaktu...

    było, nie dziw się jak dostaniesz ostrzeżenie :).
     
  4. CHAST

    CHAST Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    Ten zestaw będzie chodził
    Problemu z inastalacją nie będzie gier. Problem tylko z ich ilościa :)P
    Problemu z doczytywaniem tekstur nie powinno być.
    Operacja jest dość łatwa. Na tym forum znajdziesz linka jak rozebrać konsole.
    Podpinasz tylko kabel i skręcasz spowrotem XBOX'a
    Chyba że masz dwie lewe ręce poproś kogoś znajomego lub osobę która się na tym zna.
    Szkoda uwalić konsole bo i takie przypadki były opisywane tu na forum
     
  5. mariockr

    mariockr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2007
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    krk
    Sorki ale co tu rozkrecac, sam kupilem ten kabelek na allegro, podpiolem dysk (nie da sie zle podlaczyc, pamietac tylko zeby na wylaczonej konsoli) i wkoncu cisza.
    Tekstury na moim benq - flash x8 w forzie potrafilo doczytywac teksture asfaltu, z dysku smiga bezproblemowo.
     
  6. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Też mysałem że nic nie trzeba rozkrecac .:eek:
     
  7. liqid

    liqid Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    CZekam tez na ten kabelek . i szukam Dysku WD... niestety mam plytke na Nforce 590 ale jakos sobie poradze znajde Via.. nie wiem tylko jai dysk wybac.. wiem ze BEVS tylko jak z pojemnoscia... 80GB jeszcze tanie ,120 juz cenia.. czasem 160 tansza od 120 :/
     
  8. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    Jak kupisz dysk 80GB to będziesz mógł go przerobic na 80Gb 60Gb 20Gb.Jak Kupisz 120GB albo 160Gb to będziesz mógl przerobić na 120gb 80gb 60gb i 20gb.Jak chcesz to za 20zl przerobie ci ten dysk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum