1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk - czemu muszę go sformatować ?!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xinqev, Marzec 16, 2011.

  1. Xinqev

    Xinqev Guest

    Witam, kupiłem dysk z tej aukcji: DYSK 250GB do XBOX 360 SLIM + KIESZEŃ - NOWY (1498535727) - Aukcje internetowe Allegro

    Jest już w xboxie, wchodzę w ustawienia konsoli: i widzę - "Niesformatowany", a niżej jest Microsoft. Czy muszę go sformatować jakoś, jak i czy każdy tak musi, a może raczej to wina dysku?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No raczej, skoro pisze niesformatowany
     
  4. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Dysk nowy wymaga sformatowania. Niech Ci konsolka sformatuje i po problemie.
     
  5. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak pisze niesformatowany,to musisz.
     
  6. Xinqev

    Xinqev Guest

    Już wszystko w porządku, bałem się, że stracę wszystko co miałem zapisane w konsoli, ale obyło się bez takich niespodzianek.

    Żeby nie tworzyć nowego tematu:
    jak wsadzimy dysk do xboxa to jaki będzie napis przy oryginalnym, a nie oryginalnym?
    (kupiłem nieoryginalny, ale przy ilości pamięci jest napis `Microsoft`)
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    żądnej w takim sensie bo konsola sądzi że ma oryginalny.
     
  8. Gavil4

    Gavil4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie, orginalny będzie ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum