1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk do Avermedii

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Serwisant, Sierpień 22, 2014.

  1. Serwisant

    Serwisant Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, jaki wybrac dysk do avermedii ? Jest w stanie ktoś pomóc ? Ponieważ nie chce sie bawić w pendrivy. Avermedia Game Capture HD 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Dowolny 2.5 cala. Masz tam taką gumkę do ustawiania grubości dysku a więc pasuje zwykły jak i LP.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Serwisant

    Serwisant Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Rob1N

    Rob1N Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak będzie dobry.
    Dysk wyciągasz z avermedii i podpinasz pod kompa (stacjonarnego) jak każdy inny dysk (zasilania + SATA). Do laptopa już ciężej bo on nie bierze zasilania np z e-sata. W moim odczuciu najwygodniej będzie kupić jakąś tanią chińską obudowę na USB (taką jak do dysków przenośnych) jednak wtedy transfery są dość mizerne. Obudowa USB3.0 to już trochę większy koszt. Ja osobiście kupiłem taki radiator z WD VELOCIRAPTORA pod dysk 2,5" i podłączam go normalnie jak do stacji dokującej bez zabawy z kablami. Są też kieszenie z HOT SWAPEM ale nie widzę na allegro żadnych pod dysk 2.5"
     
  6. Serwisant

    Serwisant Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Serwisant

    Serwisant Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam za dual post ale czy telefon może robić jako dysk do avermedii ? Telefon SOny Z
     
  8. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie mam pojęcia. Mam avermedie gdzieś w kartonie spakowaną więc chwilowo nie sprawdzę.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Serwisant

    Serwisant Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie sprawdzę chwilowo bo nawet nie mam jak jej podpiąć o odgrzebaniu ze sterty rzeczy nie wspominając. Jeśli mozesz poczekać te 2 tygodnie to sprawdzę.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum