1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk do konsoli RGH jaki wybrać

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez luki895, Marzec 9, 2013.

  1. luki895

    luki895 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam pytanie. Jaki dysk kupić, co polecacie do konsoli przeróbka RGH Slim. Czy kupić dysk zewnętrzny czy wewnętrzny + kieszeń. Tylko jaka pojemność aby dysk nie potrzebował dodatkowego zasilania przy wewnętrznym (SATA) + kieszeń? I czy zewnętrzny jakbym kupiłto też nie potrzebuje zasilania przy konsoli?? Bo nie wiem jaką sprawność prądową ma USB w xboxie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: dysk do konsoli RGH jaki wybrać

    Jak chcesz bez zasilania osobnego to już lepiej kupić wew. 2.5 " + kieszeń

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  4. luki895

    luki895 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ahaaa. Czyli 2,5 nie potrzebuje żaden zasilania a 3,5 każdy??
     
  5. pejakk

    pejakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tylko niektóre dyski 2,5' wymagają dodatkowego zasilania w postaci kabla USB z dwoma wtyczkami. Natomiast każde dyski 3,5' potrzebują zasilania zewnętrznego.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  7. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    607
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    hitachi 2,5'' 1TB zew. chodza ponizej 300pln
     
  8. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Czyli mając RGH nie trzeba przerabiać w jakiś sposób dysku ??
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie tylko format pod fat 32 i działa
     
  10. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    1 osoba to lubi.
  12. gruniu

    gruniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2012
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jaki najwiekszy dysk mozna do uzyc przy rgh?
     
  13. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Najlepiej mieć dysk wewnętrzny i zewnętrzny a w ostateczności tylko wewnętrzny. Pozwala to na odpalenie wszystkiego łącznie z emulatorem pierwszego Xboxa. Maksymalna wielkość dysku jakiego można użyć przy rgh to 2 terabajty. Dodatkowo w Slimie możesz włożyć goły dysk bez obudowy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum