1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk do rgh

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez frytas16, Styczeń 16, 2014.

  1. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Witam,
    Jak kupię sobie dysk 2.5 cala i włoże go do obudowy od dysku xb'a to będzie on działał ?? I czy w NXE będzie działać ? I czy musi być jakiś specialny czy jakiś zwykły np.toshiba lub samsung ?

    Pozdrawiam !

    Sent from my BlackBerry 9320 using Tapatalk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Będzie działać. Wystarczy, że będzie 2,5 calowy i sprawny.
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2737
    Polubienia:
    623
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    jeśli masz RGH , to obojętnie jaki kupujesz wkładasz i będzie działał.
    jak nie masz przerobionej albo lt, to tylko oryginalny od MS, albo WD Scorpio który idzie przerobić aby dzialal z konsolą
     
  5. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    A content do gier tez mogę tam wrzucac ?


    Sent from my BlackBerry 9320 using Tapatalk
     
  6. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Oczywiście ,że tak :)
     
  7. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Ok, thx temat do kosza.

    Sent from my BlackBerry 9320 using Tapatalk
     

Wczytywanie...

Poleć forum