1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk do slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez andy1509, Luty 10, 2011.

  1. andy1509

    andy1509 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w temacie. W UK sa dostepne xbox slim bez twardego dysku(taniej). czy bede mogl uzyc mojego starego dysku z xbox premium do slima?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Impulsek

    Impulsek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Trzebinia
    Z tego co wiem to nie. Są nowe dyski wyłącznie przeznaczone do slima.
     
  4. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. Impulsek

    Impulsek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Trzebinia
    Możliwe, że gadam bo nie posiadam slima, ale specjalne dyski do slima też są ^^
     
  6. urbek

    urbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kobyłka
    Specjalne to mają chyba tylko obudowy. Zresztą same obudowy można kupić na allegro.
     
  7. cin_mar

    cin_mar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dokładnie, w slimach działają oryginalne dyski microsoftu oraz specjalnie zmodyfikowane dyski WD. I jak najbardziej stary dysk będzie działać, jedynie tak jak wyżej napisano trzeba wyjąć z obudowy i włożyć sam dysk w przeznaczone na nie miejsce w slimie
     
  8. Grajcar179

    Grajcar179 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie potrzebna jest obudowa, żeby wsadzić w miejsce na dysk w slimie. Wiem bo sam tak zrobiłem, mianowicie bez obudowy bo po co się narażać na dodatkowe koszty :)
     
  9. cin_mar

    cin_mar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dokładnie nie jest potrzebna, ja jedynie napisałem by stary dysk wyjął z obudowy przeznaczonej do xboxa fat:) w slimach wystarczy jedynie wpiac sam dysk w miejsce na to przeznaczone
     
Wczytywanie...

Poleć forum