1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk do slima

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez XgameX, Maj 5, 2013.

  1. XgameX

    XgameX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    164
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    dysk do slima to ten sam co do laptopa? np w media mark kupie dysk? nie chce dużo kasy wydawać to 60gb starczy mi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Możesz używać nawet pena jeśli chcesz. Wsadzasz cokolwiek na usb i formatujesz pod xa w konsoli.
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Do Slima każdy dysk twardy pasuje tylko przy przeróbce rgh. Jeśli jej nie masz to ten dysk nie zadziała.
     
  5. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    jak kolega wyżej napisał jeżeli nie masz RGH to nie każdy dysk 2.5 będzie wykrywany przez konsole. Dyski jakie pasują do konsoli oczywiście po za oryginalnymi to:

    - WD Scorpio Series BEVS/BEAS
    - WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT/BPVT
    - WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT
    - WD VelociRaptor Series
    - WD AV-25 Series BUDT

    Oczywiście po wgraniu odpowiedniego fw pod dany dysk
     
  6. Angel_

    Angel_ Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Bristol
    A daloby rade wytlumaczyc laikowi jak to zrobic? :) I np taki 16 GB pen zmiescil by ile, jedna dwie gry? Mam 4GB dysk i to cos nie miesci zupelnie nic procz aktualizacji
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Wkładasz pendrive do konsoli (oryginalna konsola obsługuje do 32GB na USB), wyskakuje okienko, konfigurujesz z Xboxem i możesz korzystać jak z dysku

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  8. Angel_

    Angel_ Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Bristol
    Kurcze nie raz podlaczalam pena do pudelka zeby sluchac muzyki czy filmy ogladac, nie przypominam sobie , zeby wyskakiwalo jakies okienko konfiguracyjne :(
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie pamiętam dokładnie jak to tam było, bo mam rgh...
    Jak nie ma nic, to trzeba wejść w ustawienia tam pamięć i nacisnąć na pendrive, dalej juz poprowadzi Cie konsola

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  10. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Tak jak wyżej. Ustawienia->pamięć masowa->dysk zewnętrzny->formatuj
     
  11. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    jak wsadzi pena 16gb to jedna gre zainstalujesz sobie bo nigdy nie masz tych 16gb po sformatowaniu konsoli no moze 2gry po 7gb :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum