1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk do slimki

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez thebarte12, Listopad 20, 2013.

  1. thebarte12

    thebarte12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Cześć. Mam takie pytanie. Można podłączyć dyski ze starszych konsol do slima? Słyszałem jeszcze, że można kupić jakieś dyski WD i je przerobić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Można podłączyć dyski od fata do slima i odwrotnie, możesz kupić samą obudowę dysku twardego do slima i w nią włożyć dysk od fata.
     
  4. thebarte12

    thebarte12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, to jest dysk od fata. Od Slima chyba wiesz jak wygląda :)
     
  6. thebarte12

    thebarte12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Od Slima wiem jak wygląda. Jak go kupię to będzie mi ta obudowa potrzebna czy nie?
     
  7. Prime

    Prime Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Najlepiej byłoby gdybyś kupił obudowę, dysk siedział by w konsoli jak należy :) ale można go włożyć bez obudowy i coś podłożyć pod niego, żeby nie trzymał się na wejściu SATA
     
  8. Pmrowicki

    Pmrowicki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    103
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nawet z punktu informatycznego wypadalo.by dysk byl solidnie trzymajacy a nie we wejsciu aby.. Wiec tez polecam kupic ta obudowe bo bedzie solidnie trzymany a takto moze szybko dojsc do uszkodzenia dysku :-(

    wysłane za pomocą iSedes 5g
     
  9. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Mam włożony bez obudowy. Przykleiłem do niego tasiemkę aby go można było w razie czego wyciągnąć i nic nie lata.
     
Wczytywanie...

Poleć forum