1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk do x360 slim

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xbox rrod, Sierpień 20, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. xbox rrod

    xbox rrod Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak jak w temacie jaki dysk polecacie do RGH

    WD Blue 250 GB (5400, 8MB, Serial ATA/300) - Sprzęt komputerowy - Karen.pl - Sklep internetowy

    WD Blue 250 GB (5400, 8MB, Serial ATA/300) - Sprzęt komputerowy - Ceneo lider - Saturion.pl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ps19

    ps19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Do tematu wrzucileś takie same dyski :)

    Ważne aby dysk działał przez SATA, proponuję abyś wziął większy dysk niż 250GB np. 500GB, 1TB, 2TB - RGH obsługuje dyski do 2TB ponoć większe też ;)

    Dysk Dyski komputerowe 2,5cala, 1TB, 1,5TB, 2TB, 3TB, 500GB, 750GB najtańsze do 617 - Ceneo.pl

    Możesz wrzucić też dysk 3,5" (tańszy) ale wtedy musisz grzebać w konsoli (na forum jest temat).

    Dysk Dyski komputerowe 3,5cala, 1TB, 1,5TB, 2TB, 3TB, 500GB, 750GB najtańsze do 617 - Ceneo.pl

    Po zakupie formatujesz do FAT32 i gotowe :)
     
    1 osoba to lubi.
  4. xbox rrod

    xbox rrod Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No właśnie jakie SATA I , II czy III i ile obrotów 5400 czy 7200. Proszę o pomoc !
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    5400 wystarczy.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  6. CastTable

    CastTable XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2013
    Posty:
    43
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Katowice
    SATA nie ma znaczenia, bo xbox ma SATA I. A co do obrotów to zbytniej różnicy nie ma, tylko 7200 może ci się szybciej nagrzewać i być trochę głośniejszy od 5400.
     
    1 osoba to lubi.
  7. xbox rrod

    xbox rrod Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli te co podałem będą pasowały do xbox'a ?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Tak
     
    1 osoba to lubi.
  9. xbox rrod

    xbox rrod Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. ps19

    ps19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ten pierwszy ja bym wybrał, ale większy pojemnościowo np. 500Gb chociaż to twój wybór. Jak masz RGH to masz ograniczenie do 2TB :)
     
  11. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ne warto brac wd 500, wystarczy porównać ceny z 750.
     
  12. xbox rrod

    xbox rrod Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    temat do kosza
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum