1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk do xbox 360 Elite

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xanthi, Marzec 26, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Xanthi

    Xanthi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sędziszów
    Witam :) Posiadam w domu dysk zakupiony na tej aukcji: NOWY DYSK TWARDY 250GB DO XBOXA 360 XBOX 250 SLIM (1461125295) - Aukcje internetowe Allegro I tu moje pytanie: Czy będzie działał w Elite bez żadnych problemów czy trzeba będzie go przerabiać? :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Nie nauczyli w szkole czytac ?
     
  4. termit92

    termit92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Oczywiscie, ze bedzie, tyle ze jezeli korzystasz ze zwyklego xboxa 360 nie slim to do podlaczenia go bedziesz potrzebowal taśmy do xboxa lub obudowy na dysk!
     
  5. Xanthi

    Xanthi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sędziszów

    Czyli że np jak w Elite mam dysk 20 gb, to wystarczy że wsadzę go do tamtej obudowy i będzie śmigał? :p
     
  6. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Tak, wszystko o co pytasz jest napisane w aukcji
     
  7. Xanthi

    Xanthi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sędziszów

    Dzięki :) Wolałem się upewnić :D

    Można zamknąć :)
     
  8. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
  9. Xanthi

    Xanthi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sędziszów
    He he ;p W tamtym linku co dałem już wtedy go kupiłem, bo miał być do slima z USA, ale Slim na razie czeka na właściciela w Stanach ;)
     
  10. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Aha rozumiem tak w ogole to nie ma roznicy czy konsola jest ze stanow, japonii czy europy.Dysk bedzie dzialal z kazdym regionem
     
  11. Xanthi

    Xanthi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sędziszów
    To akurat wiem :) Jakby był jtag pod Slima, to bym sprowadził i przerobił :) Ale niestety nie ma tego cuda więc... :(
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum