1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk do xbox 360 slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawcio0404, Luty 4, 2013.

  1. pawcio0404

    pawcio0404 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam xbox-a 360 slim (jest to wersja z 250gb) jednak mam go bez dysku
    moje pytanie takie:

    jaki dysk mogę wrzucić do konsoli ? czy to są jakieś specjalne ? czy można podpiąć zwykły dysk z kompa segate czy inny wrzucić w kieszeń i będzie działało?

    z góry dzięki za rady i linki co trzeba kupić żeby działało :D

    pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jeżeli jest to nieprzerobiona konsola. to dysk musi być od WD lub MS.
     
  4. pawcio0404

    pawcio0404 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak jest LT 3.0 ?
    to da radę jakiś inny dysk ? czy jedynie dysk przez usb?

    a drugie pytanie. - potrzebuje zrobić sobie pamięć mam pendrive 4gb ADATA
    sformatowałem fat32 podłączyłem do konsoli wchodze na ustawienia systemu -->pamięć masowa -> przenośna pamięć -> konfiguruj i wychodzi = nie da się skonfigurować użyj innego sprzętu

    czy jest na to rada ? czy raczej ten pen nie da rady.. i jak można sprawdzić które będą kontatibilne z xboxem?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: dysk do xbox 360 slim

    Jak masz lt to jak na oryginalnej, dysk od ms albo przystosować wd

    Nie mam pojęcia, wszystkie pendrive powinny działać z x360

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Kup dysk oryginalny od fata 120 gb i włóż go bez obudowy do konsoli w miejsce gdzie podłącza się dysk do slima. Ja tak mam zrobione i wszystko pięknie działa i w dodatku działa jako dysk wewnętrzny także wszelkie dodatki typu dlc czy title update bez problemu uruchomisz.Przed włożeniem dysku w slot polecam dokleić jakąś tasiemkę na wypadek jakbyś kiedyś chciał kiedyś dysk wymienić lub wyciągnąć,bo trudno go stamtąd wydobyć palcami.
     
  7. wadyl

    wadyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
    Mam tez slima bez dysku wewnetrznego(tegonz kieszenia) i jako dysk do zapisu i aktualizacji mam pena 8gb (akurat takiego mialem ale 4gb to i tak zaduzo) wlozylem go do usb konsoli i sama go znalazla i sama sformatowala
     
  8. kierszniak

    kierszniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam takie pytanie kolega mi sformtował dysk zewnętrzny WD 1TB 2,5cala na fat32 i nie widzi dysku, czy po podłączeniu dysku do xksa trzeba coś jeszcze zrobić
     
  9. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: dysk do xbox 360 slim

    Zobaczy tylko 32gb jeżeli masz nowy dash.
    Nie napisałeś dokładnie jaki to WD ale może da się go "przerobić" .
    Jak masz Rgh to do 2 tb wykrywa.


    Wysłane z mojego GT-S6500D
     
Wczytywanie...

Poleć forum