1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk do xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez deepack16, Październik 27, 2014.

  1. deepack16

    deepack16 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam xboxa 360 4gb slim
    Czy maja dysk 120gb sata 2.5 z laptopa i taka kieszeń do dysku z allegro to po wlozeniu do konsoli będzie czytać dysk ?
    I czy np jak będę chcial pobrać gry z Xbox live to się zapiszą na tym dysku?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szymo284

    szymo284 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2014
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    raczej nie bo te oryginalne dyski do xboxów są jakoś specjalnie formatowane. Poszukuj u wujka google wiem ze da sie to zrobić z normalnymi dyskami bo kiedyś to robiłem tylko juz nie pamiętam jak.
     
  4. Pi0n3r

    Pi0n3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2014
    Posty:
    52
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Nie. Musi to być dysk firmy Western Digital z serii BEVS/BEVT/BEKT/Velociraptor i musi on być specjalnie przerobiony programem HDDHackr żeby działał na xboxie.
     
  5. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie musi być to wd ale wd to pewniaki i serie również mogą być inne jak np lpvx. Dodatkowo nie trzeba przerabiać hddhackrem.
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Kup oryginalny dysk od fata bez obudowy np. 120 giga - ja mam taki. Potem wsuń go bez obudowy do slima i tyle. Jeśli chcesz możesz dokupić obudowę w cenie od 15 zł.
     
  7. Pi0n3r

    Pi0n3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2014
    Posty:
    52
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Wiem, że nie musi ale najłatwiej je przerobić, są wytrzymałe i coraz tańsze. A dlatego pisze o hddhackr bo jest PEŁNO poradników i jest to też naprawdę łatwe. A o innych seriach niż te które podałem to nie wiedziałem, dzięki ze napisałeś ;)
     
  8. deepack16

    deepack16 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale bez obudowy jak go mam tam wpechac raki gruby dysk ?
    Kupując dysk od ms wychodzi o wiele drożej niż przerobka
     
  9. Pi0n3r

    Pi0n3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2014
    Posty:
    52
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Dysk z fata bez obudowy jest zwykłym dyskiem 2,5.
    Tak dyski M$ są o drogie. ale na allegro można trafić dobrą okazje
     
  10. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Na allegro taki dysk 120 giga,oryginalny z obudową od fata dostaniesz za 100 zł z wliczonym już kosztem przesyłki. Bez obudowy niestety nie widziałem. Odkręcasz tą obudowę, wyciągasz sam dysk i wkładasz do slima. Jak się uda to możesz sprzedać później tą obudowę.
     
  11. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Po co mu tak maly dysk jak za cene 100zl + KW moze juz kupic 250gb, 320gb :)
     
  12. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Oryginalny ?

    Życzę powodzenia w poszukiwaniach.
     
  13. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jakos ja bez problemu kupilem oryginalny 320gb za 100zl...
     
  14. deepack16

    deepack16 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie mógłby ktos podać jakis link do dysku żeby pasowal do tego xboxa
    Dziękuję
     
  15. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    No to musisz mieć niezłego farta w życiu.
     
  16. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie wydaje mi sie, wystarczy troche poszukac w internecie, a nie kupowac pierwszy lepszy, bo mi sie spieszy, a potem zalowac jak za 2h sie pokaze lepsze ogloszenie za te same pieniadze :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum