1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk do xboxa 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marek789, Wrzesień 20, 2013.

  1. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Witam mam pytanie bo posiadam xboxa 360 z 4 gb pamięci i chciałem sobię ją powiększyć i mam pytanie czy jak kupię taki dysk DYSK TWARDY 20GB XBOX 360 ORYGINALNY MICROSOFT (3565319025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i go przełoże do tej obudowy OBUDOWA DYSKU HDD 500GB XBOX 360 Slim Kinect (3562933063) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. to czy będzie działał bez najmniejszego problemu ? Mam takiego xboxa http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1a/Xbox-360S-Console-Set.png (czy to jest slim ?). I jeszcze mam pytanie jeśli by się coś takiego dało zrobić to czy nie dostanę za to bana ? Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. l33t

    l33t Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    274
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeśli wymontujesz dysk z obudowy w wersji przeznaczonej dla konsol fat, to możesz wsadzic go do Slima (a taką konsolę posiadasz).

    Nie grozi ci za to ban, bez przesady.

    Nie musisz też koniecznie kupować obudowy, jeśli masz taka konsole, bo "goły" HDD też spasuje.

    /Wysłane z telefonu/
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Możesz spokojnie użyć tego dysku i wcale nie musisz kupować tej obudowy bo do slima dysk można włożyć bez niej. Do gołego dysku wystarczy tylko przykleić kawałek taśmy klejącej na wypadek jakbyś go kiedyś chciał wyciągnąć. Od razu Ci mówię,że tego dysku,który podałeś nie opłaca się kupować, bo praktycznie za dużo tej pojemności nie powiększysz. Lepiej dołożyć parę groszy i kupić oryginalny dysk 120 gb. Ja u siebie w slimie właśnie taki mam.
     
  5. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    ale 60 mam do kupienia za 50 zł do negocjacji a 120 gb może kosztować ze 120 zł
     
Wczytywanie...

Poleć forum