1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk do xboxa FAT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukas160287, Marzec 11, 2013.

  1. lukas160287

    lukas160287 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dysk w konsoli 20 gb.wiem ze jest to zwykly dysk 2,5 cala SATA i chce go wymienic na 120gb( wyjac z obudowy 20gb i wlozyc 120)czy musze go formatowac? i co z systemem? savy i takie tam sobie skopiuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sformatujesz pod konsolą
    System nie siedzi na HDD, tylko profile , savy itp.
     
  4. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie do końca prawda. Jeśli to nie jest wersja Arkade z pamięcią 256/512 to na dysku są przechowywane
    dane Avatar/Kinect w urządzeniu/katalogu SysExt:, bez aktualizacji $systemupdate nie będą działać nowe gry
    Jeśli to nie jest RGH/Jtag (tu działa każdy dysk SATA) to potrzebujez specjalnego dysku M$ (lub umiejętności w przeformatowaniu jakiegokolwiek do użycia z konsolą - raczej nie dla amatora)
     
  5. lukas160287

    lukas160287 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola arcade jest.nie ma rgh tylko lt 3,0. mozna jakos samemu przygotowac dysk z poziomu kompa zeby zadzialal na konsoli?
     
  6. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Jak coś to dyski tylko ze specjalnej serii WD (BEVS , BEVT) nie pamiętam tak na szybko jakie jeszcze serie wchodziły w grę. Taki dysk wpinasz do kompa odpowiednim softem przerabiasz i dopiero możesz do xboxa włożyć.
     
  7. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak jak mówiłem, nie jest to zabawa dla amatora. Oszczędź sobie kłopotów i zrób zakupy na alleTOTO i po kłopocie.
    Na weekend będziesz już mógł sie bawić dyskiem
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: dysk do xboxa FAT

    Trzeba tylko sata w pc orqz programu. Jesli nie czujesz sie na silach w podpisie,masz gotowe hdd na alkegro.

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
Wczytywanie...

Poleć forum