1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk do xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stefan55, Wrzesień 26, 2016.

  1. stefan55

    stefan55 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2016
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakoże mam tylko 4 gb miejsca, a gry trochę zajmują, przymierzam się do zakupu jakiegoś dysku.
    Mam pierwsze pytanie - czy mogę podpiąć dysk usb zewnętrzny 500 gb i na nim instalować gierki?
    Ale widziałem taką rzecz co się montuje na dachu xboxa i to daje pamięć
    coś tak jak tutaj
    [​IMG]

    I czy moge to zamówić i zamontować prosto i moge tam instalowac gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3466
    Polubienia:
    1234
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To co się montuje na konsoli to HDD jak nie masz RGH to możesz tam zamontować tylko oryginalny lub pewne dyski WD po odpowiednim spreparowaniu co ma dzień dzisiejszy jest już mało opłacalne.

    Po USB możesz podłączyć każdy dysk.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak ma 4gb to to jest konsola slim. W niej wkłada się dysk do środka, a nie zakłada od góry

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  5. stefan55

    stefan55 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2016
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem, to jest xbox z 2008 roku, to to chyba nie jest konsola slim...

    Mam LT, oraz dysk 320 GB, po podpieciu do konsoli chce mi zresetować dysk i jakoś ustawić pod siebie?

    2. i jeszcze mam drugie pytanko, czy jeżeli będę sobie instalował gry powiedzmy na tym dysku, a np. będę chciał je przenieśc potem na inny powiedzmy 1000gb, to czy da się to zrobić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum