1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk do xbox'a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez T4JS0N, Marzec 6, 2011.

  1. T4JS0N

    T4JS0N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam takie pytanie . Chce kupić dysk do xbox'a bo chce trochę go wyciszyć i szkoda mi płyt. I tu moje pytanie : czy to może być każdy dysk SATA ??A i czy pojemność dysku ma tu znaczenie (chodzi mi oto że jak np. kupie o jakiej innej pamieci niż dedykowane to czy to ma jakiś wpływ ??). I jeżeli możecie to pomózcie mi i powiedzcie który z tych dysków kupić :
    Dysk FUJITSU MJA2250BH-G2 2,5" 250GB (1494419851) - Aukcje internetowe Allegro
    Dysk twardy HITACHI 2,5" 250GB (1494950354) - Aukcje internetowe Allegro
    Dysk SAMSUNG HM250HI 250GB 2,5" SATA 8MB Nowy (1475531350) - Aukcje internetowe Allegro
    Zastanawia mnie też to czy kupić któryś z tych używanych (ten 1 i 2), czy nowy (ten 3). Jeżeli macie też jakiś na sprzedaż to piszcie( w rozsądnej cenie :) )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Zaden z nich nie bedzie dzialal tylko dyski WD i xbox obsługuje dyski do 250gb jak kupisz wiekszy bedzie dzialal ale i tak nie wykorzystasz jego pojemności
     
  4. T4JS0N

    T4JS0N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A możesz jakiś dysk polecić ??
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
  6. T4JS0N

    T4JS0N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To trochu dziwne bo ja mam w swoim xboxie z Fujitsu dysk (20GB dlatego większego szukam) i działa. Ale nawiasem mowiąc lepiej brać dyski WD i dokupić sobie obudowe ??
     
  7. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    T4JS0N 20gb ci działa bo te micrsoftowe wersje dysków 20gb dla starszych premium były też produktem od firmy fujitsu.
     
  8. T4JS0N

    T4JS0N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Spike3221

    Spike3221 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
  10. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tylko, pamiętaj że będziesz musiał go przerobić pod Xboxa bo inaczej go nie odczyta. Więcej info w innym dziale na forum.
     
  11. Spike3221

    Spike3221 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Przecież to wiadomo, inaczej nie pójdzie.
     
  12. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spike3221 no tak, ty wiesz, ja wiem, ale czy kolega wie, że tak trzeba i jak to trzeba zrobić? Tego nie wiem dlatego napisałem.
     
  13. T4JS0N

    T4JS0N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam najnowszego Dasha i tam pisze ze mozna przerobić pod xbox dysk z poziomu xboxa. Jeżeli jest inaczej to prosze zeby ktos mi podal link do tematu w ktorym jest to opisane
     
  14. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  15. T4JS0N

    T4JS0N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To ja lepiej pojde do jakiegoś servisu bo sam tego nie zrobie. Wszystkim dziękuje za udzielenie sie w temacie.
    EDIT:
    A tak jak pisalem to czy można z poziomu xboxa przerobic ten dysk ??
     
  16. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
Wczytywanie...

Poleć forum