1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk do xboxa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez JakubNowy, Wrzesień 26, 2011.

  1. JakubNowy

    JakubNowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chcę kupić dysk do mojego klocka (premium) jednak ma już on swoje lata i prędzej czy później przestanie działać, dlatego chciałbym aby dysk działał także do wersji slim (którą bym kupował) czy są w ogóle takie cuda?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FoX94

    FoX94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    DYSK 250GB do XBOX 360 SLIM i FAT - NOWY (1836891612) - Aukcje internetowe Allegro Łap jak dobrze czytam jest on do Fatów i Slimów trzeba tylko kupić odpowiednią obudowę i może coś z tego wyjdzie ;) Pozdrawiam!

    @edit

    Doczytałem w aukcji,że potrzebna jest przejściówka możliwe ,że to to :Kabel taśma do dysku konsoli Xbox360 (1846070823) - Aukcje internetowe Allegroale wątpie
    Bardziej prawdopodobne:X360 TRANSFER DANYCH / PROMOCJA /SKLEP ROBSON WAWA (1836346493) - Aukcje internetowe Allegro
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    maksymalny dysk to 320gb :)
     
  5. Siesiowski

    Siesiowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam 16 gb na biezace gry, reszta jest na plytkach, to starczy
     
  6. Yoshiv

    Yoshiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włocławek
    Zły dział, nauczcie się czytać.

    To dział xbox(1), nie xbox360.
     
Wczytywanie...

Poleć forum