1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk do xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mapet44443, Lipiec 28, 2012.

  1. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Siema
    Jaki największy dysk obsługuje xbox 360 z lt 3.0

    Wysyłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ethernet

    Ethernet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po co Ci duży dysk jak nie masz rgh? Wydaje mi się że każdy chyba wejdzie :p

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  4. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Do instalacji gier ponoć 320 to największy ale pewny nie jestem i pytam

    Wysyłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Przy lt tak ale oczywiście tylko oryginał ms albo odpowiedni wd

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. chudy456

    chudy456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    TELFORD
    Największy który można kupić to jest 320GB ale można kupić taki przenośny do komputera o takiej pojemności jakiej chcesz.
     
  7. Yanku

    Yanku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2012
    Posty:
    70
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ale wtedy musi mieć RGH a nie LT, bo inaczej wykorzysta z tego 'jakiego chce' tylko 16gb
     
  8. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Z oryginalnym będzie ciężko bo na allegro widziałem max 250 GB ale poszukam jakiegoś 320 WD serii bevs i do tego obudowę
     
  9. mrSzYmPeK

    mrSzYmPeK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Widziałem ostatnio w sklepie dysk 320 GB Do xboxa miał chyba gre już wgraną star wars. Ten dysk był z edycji xboxa starwars
     
  10. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    sory nie dopisałem szukam dysku do xbox phat
     
  11. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
  12. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak masz slima to bez problemu

    Wysyłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk 2
     
  13. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    no ale mam przerobionego na LT.
    bo słyszałem że jak się ma przerobionego to tylo można włożyć dysk WD.

    1.A czy jakbym kupił ten dysk to tylko trzeba go włożyć i działa? czy trzeba go sformatować czy coś?
    2.Jaki dysk polecacie 250gb czy 320gb?

    prosiłbym o odpowiedzi.
     
  14. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    lt to przeróbka napędu czyli nic nie zmienia w systemie więc konsola obsługuje dyski do 320 GB ten co podałeś jest oryginalny czyli po zakupie wkładasz do konsoli i działa jakbyś miał RGH to możesz włożyć dysk nawet dwu terabajtowy
     
  15. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    A jaki dysk polecacie 250gb czy 320gb czy ten 250 jest wystarczający ? czy jednak bardziej opłaca się wziąść 320gb?
     
  16. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dużej różnicy cenowej nie ma a zawsze to 70 GB więcej bierz 320
     
  17. Yanku

    Yanku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2012
    Posty:
    70
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jeżeli nie masz RGH to jeśli chodzi o dysk nie oryginalny microsoftu, to można go przerobić tak by konsola myślała, że jest oryginalny, ale i tak MAX 320gb
    troche z tym zabawy a ponadto musi to być odpowiedni model (jest na forum)
     
Wczytywanie...

Poleć forum