1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk Hitachi 20gb z Xbox 360 Arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez locarno, Marzec 8, 2014.

  1. locarno

    locarno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Żywot mojego xboxa dobiegł końca. Stary Xbox arcade z 2006r. Jedyne co mi się z niego może przydać do dysk HGST 20gb. Jest możliwość, jego odblokowania ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Odblokowania czyli rozumiem że chcesz go do komputera podłączyć?
     
    1 osoba to lubi.
  4. locarno

    locarno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chce go wykorzystać jako dysk zewnętrzny. Nie wiem jak są te dyski blokowane. Przez hasło ? /modyfikację firmware ?
     
  5. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Z tego co wiem to go wyjmujesz z obudowy podpinasz pod komputer formatuj go i tyle
     
    1 osoba to lubi.
  6. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Formatujesz go po prostu pod windowsem tylko pamiętaj że już xbox 360 bez rgh ci go nie zobaczy
     
    1 osoba to lubi.
  7. locarno

    locarno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Heh, dzięki wielkie nie wiedziałem, że to taki proste.

    A wie ktoś jakiego systemu plików używa xbox ?
     
  8. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    System plików Xboxa to FATX.

    Zawsze i tak można ten dysk przywrócić. Tylko trochę chęci. Sam przywracałem Hitachi 20GB.
     
Wczytywanie...

Poleć forum