1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk i napęd upcha jakoś?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wrona93, Styczeń 29, 2013.

  1. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    Witam zamówiłem dzisiaj konsole z RGH Slim 250GB ale czy dało by rade upchać tam jakoś do środka dysk 1-2tb i żeby był dysk i napęd bo napęd czasami sie przyda film poogladać z płyty.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie ma opcji,możesz przecież w kieszeń wsadzić jakiś wiekszy
     
  4. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    ale szkoda mi tej 250 doszedłem do wniosku że wywale napęd chce ktoś może kupić lub zamienić za jakiś dysk posiadam do niego DVD key
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Dysk i napęd upcha jakoś?

    Ale nie mogą być podlaczone 2 dyski jednocześnie wewnątrz konsoli.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    aha to nie wiedziałem myślałem że to 250 zostawie i w miejsce napędu sobie z 1TB wwale, a pod USB moge wpiąc drugi dysk? Chodzi mi że w środku bedzie ten od M$ a ja sobie drugi pod USB. Jak tak to ten co bede wpinał pod USB wepne go od środka w USB wlutuje poprostu od środka płyty pod port USB a zasilanie jakoś podciągne.
     
Wczytywanie...

Poleć forum