1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk i rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lespaul972, Kwiecień 2, 2013.

  1. lespaul972

    lespaul972 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam dziewczna upiła mi xboxa 360 phat z przeróbka rgh i lt3 wersja hdmi z 2008 roku .
    Xbox jest bez dysku mam 250gb hitachi 2,5" jak goprzygotowac pod rgh aby móc potem tylo zgrywac gry i cisnac do woli na konsolce ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Obudowa lub kieszen usb i rura

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. lespaul972

    lespaul972 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli wystarczy wsadzic w taobudowe od xboxz i będzie smigac ta ?
    a jak go przygotowac tj jai system pliów jakie foldery i plii powrzucac trzeba
     
  5. kamilolos123

    kamilolos123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Formatujesz do Fat32 a żeby xbox czytał Ci grę którą ściągnąłeś musisz przekonwertować albo do formatu .god albo xex.
     
  6. lespaul972

    lespaul972 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli dysku nie trzebapoza formatowaniem przygotowac content sam sie zrobi tak ?
     
  7. kamilolos123

    kamilolos123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak masz RGH to nie. Podpinasz i ma śmigać.
     
  8. lespaul972

    lespaul972 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli dzieki chipowi rgh samo na dysku sie wszystko utworzy pod warniem ze bedzie sformatowany to systemu plików fat32 dobrze rozumiem ?
     
  9. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Nie musisz nic robić.
    Zrób format pod fat32 a później gry kopiujesz tam gdzie Ci się podoba.

    PS. Ręcznie robisz katalogi.
     
  10. lespaul972

    lespaul972 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nie do content do folderu z zerami ze slimki tak pamietam.
     
  11. kamilolos123

    kamilolos123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    W content ustawiasz sobie ścieżkę gdzie znajdują się gry.
     
  12. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    nie ma potrzeby tworzenia folderu content, może być np folder GRY ,tylko musisz w FSD ustawić ścieszkę do folderu z grami
     
  13. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Internal:
    1.wsadzasz do obudowy FAT, popdpinasz, formatujesz z poziomu konsoli (potrzebny numer seryjny konsoli - odczyt z obudowy lub z ustawień systemowych).
    2.Jeśli chcesz mieć emulator starego XBoxa to uruchamiasz HDD partition fixer i kopiujesz pliki emulatora
    3. utwórz avatara, jeśli jest niewidoczny (szary) to zainstaluj Avatar/Kinect update, poszukaj na forum, lub (po angielsku )
    UWAGA, ten update tylko o numerze równym systemie zainstalowanym w systemie konsoli (jeśli 15574 to $systemupdate 15574), bo uwalisz przeróbke !!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum