1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk i Rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez frytas16, Styczeń 7, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Witam,

    Mam RGH w xboxie i dysk segate 500gb przenośny co zrobić żeby działał ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli chcesz aby działał jako zewnętrzny na USB to go podłącz.
    Jeżeli chcesz aby działał jako wewnętrzny to wyjmij go z obudowy i włóż do konsoli. (Musisz mieć Slima, dysk musi być 2.5 calowy sata)
     
  4. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    ale 500gb będzie czy 32gb ?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak podłączysz normalnie na USB to 500gb, nie musisz go konfigurować. Jeżeli chciałbyś mieć wewnętrzny 500gb to zrób tak jak ci napisałem a później skonfiguruj pod konsolą. Na zewnętrzny nie wrzucisz contentu, no chyba, że sformatowałbyś pod konsolą, ale wtedy będzie widzieć tylko 32gb.
     
  6. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Aha i system plików to NTFS to będzie działać ?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musisz sformatować na FAT32 np. programem Fat32formatter.
     
  8. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    ale nie da się go sformatować w windows.....
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tym programem sformatujesz.. Jak chcesz to możesz zrobić 2 partycje. Jedna 250gb ntfs, aby trzymać na nim dane a druga 250gb fat32 do trzymania gier.
     
  10. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Ok, dzięki Działa !!!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum