1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk na x360 slim ze starszych modeli!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamil123l, Marzec 3, 2011.

  1. kamil123l

    kamil123l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kutno
    Witam,
    mam pytanko, czy dysk ze starszych modeli x360 np. premium czy elite bedzie chodzil na moim slimie? bo slyszalem że to tylko inna obudowa i ten ze starszych modeli jest tanszy:). prosze o szybką odpowiedź.
    Z góry dzięki,
    kamil123l
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    chyba nie, bo widzialem na allegro dyski specjalnie dla x'a slima, poza tym slimy mają HDD flash nie?
     
  4. kamil123l

    kamil123l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kutno
    a jakby ten od starszego modelu z obudową rozkręcić to mówią że to samo co dysk do slima bez obudowy... i masz rację z tymi dyskami ze na allegro są do slima ale facet na jakiejś aukcji pisał że to są te same dyski tyle że w innej obudowie i jakby kupic ten od np elite, rozkręcić go i kupic obudowe taka jak do slima to byłoby to mozliwe zeby chodzil mi na slimie?
     
  5. bigosPL

    bigosPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    dysk by dzialał ;) po wyjęciu z obudowy można go do slimki bez żadnej obudowy bezproblemowo zainstalować.
     
  6. kamil123l

    kamil123l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kutno
  7. mojer

    mojer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zastanów się czy warto. IMO dysk 20 czy 60 giga w dobie punktów na allegro (chyba że nie reflektujesz) to zdecydowanie za mało. 250gb w granicach 160 zł można wyrwać, zaś za 20 to koło 50 zł trzeba dać. 20 gb to 2 duże gry max więc przelicz sobie...
     
Wczytywanie...

Poleć forum