1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk, nie, autoryzowany,

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Patrys, Luty 9, 2012.

  1. Patrys

    Patrys Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dysk nie autoryzowany gdy odpalam gre zrzucona na dysk plyta w napedzie po kilku minutach wyskakuje komunikat dysk nie autoryzowany i konsola się restartuje posiadam przerobke aktualnie lt3.0 co mam zrobić abym mógł grać z dysku .wszystko dziala jak gram z plyty ale jak zrzuce gre na dysk wyskakuje komunikat . Bardzo prosze o pomoc bo che grac z dysku
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Nagrac gre ihasem.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  4. Patrys

    Patrys Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bedzie działać, do tego łsuzy ta nagrywarka
     
  6. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    ihas i nic poza tym, widać masz konsole po ciechej aktualce i wywala ci ten komunikat
     
  7. pave5

    pave5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    miałem ten sam problem ;) ale w fife 12 możesz spokojnie grać z dysku
     
  8. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    391
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Fifa ma zabezpieczenia XGD2, a jak chcesz gry z XGD3 to tylko i wylacznie ihasem nagrywaj
     
  9. pave5

    pave5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a możecie polecić jakąś nagrywarkę z IHAS-em ?? bo przymierzam się do kupna ??
     
  10. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Liteon ihas 124b

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  11. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Jak nagrywasz zwykłą nagrywarką, to nie instaluj gier na dysk bo wywala błędy.
    Z płyty możesz grać normalnie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum