1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk nie jest obsługiwany

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stepien23, Październik 14, 2014.

  1. stepien23

    stepien23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Ostatnio pobrałem grę call of duty ghosts na xbox360 gra jest napewno dobra,wypalona też jest dobrze bo inne idą jak należy,a przy tej wyskakuje komunikat dysk nie jest obsługiwany,powie mi ktoś co mam zrobić?bo usunołem już pamięć podręczną i dalej nic a miejsca na gr tą gre mam wystarczająco,odrazu mówie że nie wiem jak się czyśći soczewke,proszę o pomoc.

    Odpowie mi ktoś?widziałem podobne tematy ale nie bardzo wiem co mam zrobić

    Nie pisz posta pod postem, używaj funkcji Edytuj // Traffic
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jaka masz przeróbkę? I czy grę przez abgx przepuszczales?
     
  4. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3475
    Polubienia:
    1242
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ghost jest XDG3, potrzebna jest specjalna nagrywarka iHas, domyślam sie że masz zwykłą nagrywarkę i tą resztę w XDG2
     
  5. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wymagany jest ihas ale niekonieczny. Można zwykłą nagrywarka nagrać
     
  6. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na początek napisz co robiłeś i jak przy nagrywaniu i czym. Jakie masz lt itd.
     
  7. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mi się zdaje ze pewnie mu abgx nie dograł topologii bo nie ma go naprawionego o ile ma lt 3.0 Jeśli ma komunikat ze dysk nie obsługiwany to jakby znaczyło ze grę ma nie pod swoje lt
     
  8. stepien23

    stepien23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie nie wiem jakie mam lt ale jak sprawdzałem gre abgxem to wyskoczyło mi na czerwono topology data is blank, zaznaczam że sprawdzałem grę a nie obraz gry bo obrazu mi abgx nie znajduje na kompie nie wiem czemu.

    A nagrane jest napewno dobrze bo w ten sam sposób nagrałem forze horizon 2 i śmiga.

    Dopiero co mówiłem, żebyś nie pisał posta pod postem, masz do tego funkcję Edytuj... Następnym razem będą punkty // Traffic
     
  9. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    No i co z tego że tak samo nagrane bo może wstawka forzy byla pod Twoje lt a ghost juz nie i dlatego Forza dziala. I stawiam że masz lt 3.0 więc musisz nagrać jeszcze raz i w abgx musi być na zielono o topologii aby gra dzialala
     
  10. stepien23

    stepien23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc jak to nagrać i jak zrobić żeby topologia była na zielono?
     
  11. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Skan abgx 360 z ustawieniem autofix level 3 i nagrać.
     
  12. stepien23

    stepien23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem taki skan gry i dalej wyskakuje topology data is blank na czerwono
     
  13. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A abgx 360 ma połączenie z internetem? bo jak niema to musisz to ręcznie wgrać sobie topologie lub fixa do abgx360.
     
  14. stepien23

    stepien23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak mam to sprawdzić czy ma połączenie z internetem?

    Tzn. jeśli chodzi o to czy w trakcie sprawdzania miał połączenie z internetem to oczywiście miał,więc co jest nie tak?

    Ile razy mam mówić? Używaj funkcji Edytuj... warn // Traffic
     
  15. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28132
    Polubienia:
    3218
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wrzuć skan abgx tutaj screen
     
  16. stepien23

    stepien23 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2014
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    link do screena Bez tytułu.png | Fotosik.pl
     
Wczytywanie...

Poleć forum