1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk niejest obsługiwany

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez lukasknw, Październik 8, 2013.

  1. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam mam slima z lt 2.0 i nowego dasha mam gta 5 pierwsza płyte dałen na pendrive przez horizont a drugiej wgrałem topologie na 2.0 i nagrałem jak w poradniku nagrywania lt 2.0 nagrało sie bez błedów ,ale wsadzam płyte do napedu daje uruchom chcwile mieli płyte i wyskakuje Dysk niejest obsługiwany co jest?;/Pomocy tak samo nagrałem teraz hitmana i tak samo jest;/ dodam ze hitmana mam tez w wersji eng i miałem ja z konsola i działa,a ta co ja nagrałem dysk nieobsługiwany
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeśli na pewno masz 2.0 to gra nie ma topologe dla 2.0

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    moim zdaniem gra wypalona nie pod swoje lt
     
  5. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Posiadania lt2.0 w konsoli jesteś pewien?
    Jeśli tak to czy podlaczales konsole do internetu?
     
  6. Eric.

    Eric. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Wiem ze to dziwne, ale u mnie na lt 2.0 dzialalo. Wypal gre pod lt 3.0, najpiew wkladasz dvd 1, jak kaze Ci wlozyc dvd 2 to wkladasz ta nagrana pod 3.0. Zadnego tricku z mp3, a dziala

    Wysłane z mojego GSmart G1362 przy użyciu Tapatalk 4
     
  7. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    konsola była podłączona pod neta..no jak kupywałem konsole ro koles powiedział ze jest lt 2.0 backup creatorem daje topologie do 2.0 taki mam log ImgBurn 2.5.7.0 is available
    ImgBurn - The Ultimate Image Burner! by LIGHTNING UK!

    AP25 cannot locate dae.bin file

    Injecting Sector
    Xbox Format Version = Xbox360 XGD3
    AP25 Sector file injected at LBA sector 16608
    niewiem co sie dzieje bo inny na płytce wypalony hitman działa wczesniej byl juz z konsola

    i sprawdziłem tego hitmana co byl wczesniej abgx i pisze;Topology data is currently verified wiec to lt 3.0?
     
  8. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przypuszczam, że wgrana została aktualizacji po podłączeniu do internetu. I jęki to prawda to gry xgd. 3 nie będą działały. Poczytaj o cichej aktualizacji.
     
  9. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    ale hitman to xgd. 3 chyba a działa i nagrałem go jak na lt 3.0
     
  10. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Znalazl ktos rozwiazanie jak zagrac w gta 5 po cichej? Ja mam tak samo jak kolega. Tyle ze zanim zlapalem cicha, gra normalnie dzialala. Probowalem z title upgdate i nie dziala albo cos nie tak robie..
     
  11. Intoksynator

    Intoksynator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    mam takie szybkie pytanie może ktoś sie orientuje, wypalilem 2 cd gta normalnie z poradnika wszysko git, ale po wlaczeniu cd 1 jest napisane ze musze wybrac pamiec do instalacji plikow, ile pamieci jest pootrzebne? Bo korzystam z pendrive 3gb zawsze do profilu i chyba jest za malo? co mi poradzicie z takim czyms??
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    7.7gb na pierwszą płytę. Kup dysk lub ostatecznie pendrive 16gb

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  13. Intoksynator

    Intoksynator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki Ci kolego. 3maj się
     
  14. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie na temat, ale co tam..
    Wie ktos juz co zrobic po cichej ? Oprocz wgrywania lt3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum