1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk od 360 po rozkręceniu i złożeniu będzie działał?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rsc, Marzec 6, 2013.

  1. rsc

    rsc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie, nie wiecie czy oryginalny dysk z xboxa [ten do konsoli fat], będzie działał z konsolą normalnie po rozkręceniu, usunięciu profilu i ponownym skręceniu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Nie do końca rozumiem, po co chcesz go rozkręcać, żeby usunąć profil.
    Możesz to zrobić z poziomu konsoli.

    Jeśli chcesz zrobić po Twojemu, to nie widzę żadnych przeszkód, by dysk nie miał działać. ; )
     
  4. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A jeśli chodzi ci o to czy z konsoli fat będzie działał na slimce po wyjęciu z obudowy to tak będzie działał ,a usunąć możesz wszystko z poziomu dasha
     
  5. rsc

    rsc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam obecnie konsoli ani nikogo znajomego z xboxem, a chce sprzedać dysk, bo i tak na dniach będę kupował slima + rgh. Nie chce też, aby mój profil był na tym dysku. Coś takiego da się zrobić, ale chce mieć pewność, czy dysk będzie działał z konsolą nadal jako oryginalny. Tak, wiem jest kabel do transferu microsoftowy, jest on drogi, niepotrzebny wydatek.
    Nie pisałbym w dziale dla nowych, bo mam pojecie o konsoli, ale ilość postów mnie ogranicza.
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    no to nie zrobisz tego w żadnen inny sposób.
    możesz tylko sformatować pod komputerem a potem od nowa wgrywać odpowiedni soft.
    Dopiero po wgraniu takiego softu dysk będzie widziany jako MICROSOFTOWY.
    na Twoim miejscu nie przejmowałbym się tym profilem skoro i tak będziesz mieć konsolę z RGH - i tak nie pograsz na Live i tak.
     
  7. rsc

    rsc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oczywiście, że obędzie się bez formatowania. Są programy do przeglądania i modyfikowania xboksowej partycji (Xport 360 np), tylko moje pytanie brzmi :
    Czy po wykasowaniu plików mojego profilu (wiem dokładnie jaki jest folder z moim profilem, ponieważ przeglądałem kopie mojego profilu na pendrive programem Party Buffalo) i pozostawieniu reszty plików w takiej formie jak są, będzie ok.
    "na Twoim miejscu nie przejmowałbym się tym profilem skoro i tak będziesz mieć konsolę z RGH"
    Czytaj uważniej, napisałem, ze ten dysk chce sprzedać, swój profil mam na pendrive i tak wcześniej skopiowany. Nie chce aby tamten znajdował się na dysku, który sprzedaje bo konto live mam podpięte do windows 8, a nie wiem co ten ktoś, co kupi dysk będzie z nim robił.
     
  8. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To poczekaj jak będziesz miał slimke a jak nie to program horizon powinien sobie poradzić ustniesz profil i po kłopocie
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    To go skakuj programem do dyskow byl jakis nie pamietam nazwy i bedzie oki lub usun powiazanie z twoim win 8 i dane z konta.
     
  10. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jeżeli będzie dokładna struktura plików (drzewko) to nie ma problemu, wywalasz z folderu content/E00000xxxxxxxxxxxxx/twój_profil i usunie tylko to, dalej dysk powinien hulać normalnie
     
    1 osoba to lubi.
  11. rsc

    rsc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o to mi chodziło, dzięki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum