1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk Od Kompa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez m3rcin, Styczeń 2, 2010.

  1. m3rcin

    m3rcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy jest jakaś możliwość podłączenia dysku od kompa do xboxa 360 czy istnieje jakaś przejściówka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jest taka możliwość . Poszukaj na forum chyba w dziale "sprzęt" było to dokładnie opisane .
     
  4. m3rcin

    m3rcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie mogę znaleźć tego :/
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  6. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    No właśnie można tylko podpiąć dysk 2,5" Sata firmy WD Bevs i kilka innych podobnych. Zwykłych dysków 3.5" z PC nie podłączysz. Musiałbyś mieć shackowaną konsolkę. Wtedy to nawet gry z pendriva możesz odpalać, bez płytki w napędzie.
     
  7. m3rcin

    m3rcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tz jak to zrobić ??
    ja mam konsole przerobioną
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    To już jest trochę bardziej skomplikowane . Gdyż sama przróbka nie wystarczy , trzeba mieć odpowiedni kernel i update w konsoli . Jeśli jednak jesteś ciekaw to poszukaj w dziale "oprogramowanie" i "sprzęt" jest tam kilka tematów .
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zajrzyj do działu hacking
     
  10. adamski1209

    adamski1209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam przyłączę się
    Czy ten dysk nadaje do przeróbki na xboxa360http://www.proline.pl/sklep.php?p=WD+WD2500BEVT.
     
Wczytywanie...

Poleć forum