1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk od lapta

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Timo, Sierpień 17, 2009.

  1. Timo

    Timo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Siemanko .
    jako że już raportowałem że mam rozje**** szukajkę piszę nowy temat sory jeśli już taki był tak więc przechodzę do rzeczy
    mam dysk od laptopa Fotki: DYSK.RAR - OdSiebie.com
    (archiwum więc nie bój się że to co innego) ma 120GB fujitsu.
    I tu moje pytanie co trzeba z nim zrobić aby był kompatybilny z x'em oraz czy podłączanie jest równie proste czy trzeba czynić cuda? z góry thx :)
    a! mam premiuma z 60gb ale dla mnie to zbyt mały dysk więc chcę wsadzić 120 nie chcąc by mój fujek się kurzył ;P (na sata)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. john doe

    john doe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    In your head
    Tylko takie są kompatybilne:

    - WD Scorpio Series BEVS/BEAS
    - WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT
    - WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT
    - WD VelociRaptor Series

    http://xbins.org/nfo.php?file=xboxnfo1716.nfo

    Niestety ten Fujitsu nie pójdzie.
     
  4. Timo

    Timo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    cholera... szkoda
     
  5. Grucha16

    Grucha16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Z nienacka
    A co jeżeli chodzi o samo podłączenie? Czy potrzebne będą operacje rodem z Dr. House czy też najzwyczajniej podłączyć? Pytam, gdyż jestem zielony w tych sprawach, a X'a mam dopiero 2 tygodnie (niestety wersja Arcade). I czy można dokupić do niego (dysku) samą obudowę? Z góry dzięki za odpowiedź.
     
  6. john doe

    john doe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    In your head
    1. Same podpięcie dysku wymaga specjalnego kabla. Kiedyś kupiłem sam kabel na Allegro, ale teraz nie widze żeby były (koszt: ok 25 zł)
    2. Obudowe można kupić, tylko upewnij się, że sprzedają jako kompletną [ link ]. Bez tego kabla i takiej gumowej uszczelki nie warto brać.
    3. Część ludzi na Allegro sprzedaje przerobione dyski WD wraz z kabelkami.
    4. Jak jesteś dorby z lutowania to How to Internalize your Xbox 360 Hard Drive :D
     
  7. Grucha16

    Grucha16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Z nienacka
    Wielkie dzięki. Pytałem, bo chciałem za niższą cenę kupić większy dysk. Teraz patrzyłem to kabelki na Allegro kosztują 37 + koszt przesyłki. Jednakowoż skuszę się chyba na kupno kompletnego dysku z kieszenią, gdyż ich cena wcale tak dużo nie różni się od tej za sam dysk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum