1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk od laptopa do konsoli.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Wrona93, Luty 18, 2013.

  1. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    Witam! Posiadam prawie nowy dysk segate 250 gb z laptopa hp taki troszke maly ten dysk. I w konsoli mam 250 oryginalna od microsoftu i posiadam RGH chcialbym ten dysk wpiac poprostu w USB luzem da rade czy nie bardzo ? I co mi jest potrzebne tak zeby np wpiac ten dysk pod usb w komputerze wzucic gry i dalej wpiac w konsole. Z gory wszystkim dziekuje za pomoc. I czy wgl da rade tak zrobic z tym dyskiem chodzi mi zeby zrobic przenosny.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
  5. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    Chodzi mi o to ze nie chce obudowy chodzi mi o to czy dysk z laptopa i zwykly kabel sata usb bedzie ten dysk dzialal jako przenosny.
     
  6. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Będzie. Obudowa to nic innego jak ukryta przejściówka. W sumie jak dla mnie tańsza opcja, a jeszcze dysk zabezpieczony.
     
  7. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    Aha to juz jednak wiem ale wlasnie jeszcze jedno mnie trapi na innym forum ktos pisal ze potrzeba dodatkowe zasilanie samo zasilanie z usb nie wystarczy :/
     
  8. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A więc tak. Jeśli to dysk 3,5" zasilanie będzie potrzebne nawet przy obudowie. Jeśli jednak to dysk 2,5" to zasilanie dodatkowe nie będzie potrzebne - sam się z usb "zasili". Zwyczajowo w laptopach chyba 2,5" a przynajmniej na razie kilka laptopów rozebrałem i zawsze był 2,5"
     
    1 osoba to lubi.
  9. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    Aha naprawde wielkie dzieki chyba to jest 2,5 bo jest duzo mniejszy niz mam w pc. To bardzo mi pomogles tylko zamawiac obudowe. Dzisiaj mialem fajny przypadek moze nie do tematu ale napisze przyszedl gosc ze laptop sie nie wlacza i rozebralem multum kurzu wentyl padniety plyta spalona i sprzedal mi to za 100zl 4gb ramu dysk 250 naped laptop to hp g62 i chociaz dysk wykorzystam moze ktos chce kupic jakies podzespoly :)

    Sory ze nie ma polskich znakow ale na tel pisze ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum