1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk od Slima do Fata

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Shiniox, Listopad 6, 2013.

  1. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Jak w temacie.
    Jak kupię dysk do slima np 120gb, to jesli będę chcial go podlaczyc do starszej konsoli to co bd musial zrobic ?
    wystarczy go wyjąć z obudowy i jakos sie podlaczy czy bd potrzebowal dodatkowego kabla ?

    oraz moglby mi ktos powiedziec czy oplaca sie kupic dysk WD i go wtedy przerobic pod xboxa ? Jest to latwe ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Poczytaj to sie dowiesz czy łatwe.
    Kupisz zwykłą obudowe i przełożysz.
     
  4. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    No ale taka obudowa to dodatkowy koszt.
    Jakiego kabla potrzebuję? Ile kosztuje ?
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Musi być obudowa, bo jak to będzie wyglądać na jakimś kablu.
     
  6. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    żadnych kabli nie potrzebujesz, wyciągniesz sobie dysk z obudowy i wsadzisz do gniazda w slimie i tyle.
     
  7. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    BadBoy8 on potrzebuje podłączyć dysk do fata - a tam bez kabla, lub obudowy się nie obędzie.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum