1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk pod gry do rgh

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez snaperr, Kwiecień 21, 2013.

  1. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Witam mam rgh i gre po iso2god i mam pytanie mam dysk w fat32 i cos jaszcze musze z nim zrobic by gry kopiowac?

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Nie, kopiujesz gry i działa.
     
  4. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    A jakiec foldery czy cos?

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Jak masz Freestyle zainstalowany to nie ma znaczenia.
    Zrób sobie katalog GRY na dysku, żeby nie mieć bałaganu.
     
  6. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Ok czyli gry i tam wrzucam folder z rozpakowana gra przez iso2god. Ok zaraz zobacze

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
  7. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    A moge nazwe folderu np. 415608E1 zmienic na tomb rider? Czy nadal bedzie dzialac i xbox znajdzie gre i poprawnie uruchomi ja?

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
  8. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    tak nazwę takiego folderu np: 415608E1 możesz zmienić na dowolną
     
  9. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Po skopiowaniu gry musisz jeszcze ustawić w FSD ścieżkę do folderu z grami i odświeżyć listę lub po prostu zrestartować FSD.
     
  10. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Tak to wiem

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum