1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk podłączony zamiast napędu??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RossiQ, Czerwiec 20, 2010.

  1. RossiQ

    RossiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.

    Czy mozna podłączyć dysk wyciągnięty z obudowy w miejsce napędy w xboxie?? Bedzi to działać ??

    Pytam bo mam dysk z xboxa ale z uszkodzonym kablem kączocy dysk z konsolą, a potrzebuje go wmontować??

    Dzieki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeżeli nie masz Xbr, to musisz mieć płytę w napędzie, żeby gra się uruchomiła (nie wiem czy wziąłeś to pod uwagę)
     
  4. RossiQ

    RossiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam XBr wziołem to pod uwage. Wiec jak zadziała ??
     
  5. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Musisz go sformatować pod fat32 i powinien działać jak masz xbr.
     
  6. RossiQ

    RossiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie chce miec w formaci fat32 bo tak moge miec przez usb. Chce aby bylo jak normalny dysk xboxowy z 3 partycjami.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie zadziała tak. Dolutuj sobie sata do płyty głównej i podłącz dysk normalnie.
     
  8. RossiQ

    RossiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a mozna prosic jeszcze scheat lub link do jakiegos tut??
     
  9. Sniko

    Sniko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Siedlce
    może to Ci się przyda
    Installing a 3.5 in desktop HDD
     
Wczytywanie...

Poleć forum