1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk - prosze o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ja mortif, Marzec 28, 2010.

  1. ja mortif

    ja mortif Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Jestem totalnie zielony w temacie sprzetu do xboxa. Chcialem kupic mojemu synowi dysk do xboxa360 arcade. Jest podlaczony do xbox live i nie moze sciagac dem gier i innych rzeczy. Czy mozecie mi polecic jakis dysk ? Czy wystarczy jak zakupie na allegro np 120 gb oryginalny do xboxa. Co trzeba pozniej zrobic. Rozkrecic obudowe podpiac dysk i powinno dzialac. Czy musi byc do tego jakas obudowa dodatkowo jesli mamy wersje arcade ?

    Z gory dziekuje za odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. livingfear

    livingfear Guest

    Kup najlepiej oryginalny 20,60,120 GB
    Wtedy nic nie trzeba rozkręcać ani dokupywać,po prostu sie podpina i po problemie.
     
  5. Rurek

    Rurek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Najlepiej kup dysk oryginalny. Podpinasz i śmiga bezproblemowo. 60gb spokojnie wystarczy. Oczywiście jest pełna funkcjonalność na xbl. 1dna oryginalna gra zajmuje ok 8gb na dysku.
     
  6. ja mortif

    ja mortif Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie no profesjonalnie na maksa :D takiej szybkiej odpowiedzi sie nie spodziewalem. Dzieki. Kupie chyba 120 gb bo mniejszych sie chyba nie oplaca skoro jedna gra zajmuje 8gb. Dzieki jeszcze raz.

    Pozdrawiam
     
  7. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak to już tutaj jest :) każdy chce pomóc :)

    dzięki, ja również pozdro!
     
  8. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie zawsze gra zajmuje 8 gb sa takie co zajmuja przykladowo 3-4 Pyre np takie jest
     
  9. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Dokładnie tak jak kolega wyżej powiedział, nie zawsze sa po 8 gb. Przykładowo carbon zajmuje mniej niż 3 gb
     
  10. bonzo

    bonzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    tak, ale jesli Cie stac i nie zrobi Ci taki zakup duzej luki w budzecie domowym to kup jak najwiekszy. zawsze sie przyda a syn bedzie szczesliwy:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum