1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk przenośny, a dysk konsoli

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bodziek93, Styczeń 15, 2010.

  1. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam dysk od znajomego ktory musze dzisiaj oddac a na ktorym jest pelno nowcyh filmow. Do kompa mi nie wejdzie az tyle. Czy moge jakos je przerzucic na dysk konsoli 120 gb HDD ? Kablem albo normalnie czy sie da?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  4. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie mozliwe, napewno sie da jakims kablem czy co?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    mozesz rozkrecic dysk i podlaczy pod sata w pc ale filmow na xboxie nie odpalisz z dysku i tak.
     
  6. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czemu nie odpale? A slyszalem o takim czyms jak transfer kit jak by tym przerzucic to czemu by mial nie odpalic ?
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Powinno zadzialac, tylko musisz miec kodeki do tego formatu.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie da rady. nie beda filmy z dysku wogole chodzic. przynajmniej napewno nie avi.
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Avi to nawet z płyty nie ruszy jak się niema kodeków.
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie ruszy i tyle. koniec. dlaczego ?? zapytaj MS
     
Wczytywanie...

Poleć forum