1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk przenośny

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Grzecho111, Kwiecień 25, 2011.

  1. Grzecho111

    Grzecho111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!!
    Czy to prawda że do konsoli można podpiąć dysk przenośny i zgrywać na niego gry bez żadnej przeróbki??
    Kolega mi mówił że microsoft teraz wprowadzi taką aktualizacje że można podpiąć go bez JTAG.
    Co o tym sądzicie??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Grę zgrać zgrasz ale do odpalenia i tak będziesz musiał mieć płytę w napędzie . A co do aktualizacji to chyba coś pokręcił kolega.
     
  4. Grzecho111

    Grzecho111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem o tym że muszę mieć grę w napędzie.
    Mi chodzi o to żeby normalny dysk zastąpić przenośnym ;)
     
  5. Grzecho111

    Grzecho111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Tak , ale będzie widziane tylko 16gb , możesz mieć nawet dysk 1TB jak go podepniesz i skonfigurujesz to Xbox będzie widział tylko 16gb , Tak samo pena możesz wpiąć , Max wykryje 16gb , i masz na dwa USB czyli np: Dwa peny po 16gb pod dwa USB i masz 32gb na gry i savy . Wpinasz urządzenie czy to dysk czy pen wchodzisz w ustawienia pamięć Y i skonfiguruj , po tym zabiegu twój pen czy dysk będzie jak zwykły dysk od xa ale tylko max 16gb .
     
Wczytywanie...

Poleć forum