1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jeziorek56, Luty 3, 2014.

  1. jeziorek56

    jeziorek56 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, za 2 dni będę posiadał xbox'a 360 przerobionego na RGH. Wszystkie pliki systemowe będą zgrane na pendrive 16 GB. Jeśli kupie dysk 250 GB i na niego wrzuce gry to FSD je wykryje? Do konsoli będą naraz wpięte 2 dyski zewnętrzne, na pierwszym będzie FSD i reszta plików systemowych a na drugim gry. Jest możliwa taka kombinacja?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7160
    Polubienia:
    545
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak, ale lepiej mieć wszystko na jednym

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jest taka możliwość. W FSD ustawiasz ścieżki do odpowiednich folderów tylko.
     
  5. jeziorek56

    jeziorek56 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego pendrive moge po prostu skopiować te pliki na dysk 250 GB przez PC?
     
  6. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, albo na konsoli w FSD ,lub w XEXMENU.
    Nie zapomnij sformatować dysków do fat32.
     
  7. jeziorek56

    jeziorek56 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

Wczytywanie...

Poleć forum