1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk SATA do xbox 360 slim 2,5 cala + obudowa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ronnieosx, Marzec 22, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Ronnieosx

    Ronnieosx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrów Wlkp
    może mi ktoś powiedzieć o dyskach SATA czy się da zamontować w slimce i czy nie będzie jakiś problemów interesuje mnie każdy szczegół????!!!!(Jeśli ktoś ma jakieś sugestie proszę pisać ze względu że mało kto się tym interesuje)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Tak, potrzebujesz dysku WD 2,5, wczesniej jednak musisz go przygotowac do podpięcia w konsole.
    Mozesz rowniez zaopatrzyc sie w dysk juz wczesniej przygotowany jak np. TUTAJ
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3149
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Mozesz tez dokupic obudowe do tego dysku, bo bez niej dysk bedzie niestabilny.
     
  6. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Nie trzeba inwestować w obudowę, można go ustabilizować z inny sposób ; D
     
  7. Ronnieosx

    Ronnieosx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrów Wlkp
    ja wiem tylko tyle że jest ograniczenie do 250gb i tak z tego zrobi się jakieś 220 bo zamiana jednostek (nie wiem dokładnie o ile)
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Bo producenci licza jednostki w inny sposob, stratny dla klienta

    No i system plikow xboxa takze bierze pare gb
     
  9. piotrek95pl

    piotrek95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    co masz na mysli nie stabilny ? ja mam wlzony sam dysk ,niczym nie przymocowany i wszysto dziala nic nie trzeszczy nie stuka itp.
     
  10. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Moze wpadac w drgania bo trzyma sie tylko na zlaczu sata
     
  11. Ronnieosx

    Ronnieosx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrów Wlkp

Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum